Kuzey Kıbrıs’ın Değerleri Başlıklı Bir Söyleşi Düzenlendi

Girne Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Mutlu Soykurt’un katılımıyla Kuzey Kıbrıs’ın Değerleri başlıklı bir söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşide Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökmen Dağlı, öğretim üyeleri ve öğrenciler hazır bulundu.

Kıbrıs Türk Toplumunun kültürüne ve yaşamına büyük katkılar sunan kahramanların ilham verici hikayelerini okuyucuya aktaran kitap serisinin de yazarı olan Yrd. Doç. Dr. Mutlu Soykurt öğrencilerle gerçekleştirdiği söyleşide Kıbrıs’la ve kültürüyle ilgili gelen sorulara cevaplar verdi.

Konuşmasında başarı ve mutluluk kavramları üzerinde özellikle duran Yrd. Doç. Dr. Mutlu Soykurt’a Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökmen Dağlı tarafından çiçek takdim edildi.