Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü İyilik Evi’nde Çocuklara Yönelik Çalışmalar Yaptı

Girne Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nden bir grup   öğrenci  ‘ Topluma Hizmet Uygulamaları ‘ dersi çerçevesinde Kıbrıs Vakıflar İdaresi’ne bağlı Arabahmet İyilik Evi’nde  çocuklar ile buluştu.

Yard. Doç. Dr. Mehmet Beyazsaçlı öncülüğünde k urumdaki çocukların psikososyal gelişimlerine katkıda bulunma hedefi ile  düzenlenen etkinliğe PDR Bölümü’nden  Melis Kurtar,  Aleyna Atalı, Yeşil Özbek, Gaye Yılmaz ve Sevgi Boran yer aldı.

Katılımcı öğrenciler  psikodrama, müzik, basketbol, futbol, satranç gibi farklı branşlarda yaptıkları etkinliklerle  çocukların daha olumlu iletişim kurmalarını sağlamayı ve toplumdaki yerlerini ve sosyal hayattaki becerilerini geliştirebilmeyi amaçladıklarını söylediler.